Post new topic   Reply to topic    GoodGame Forum Index -> Rekrytering
View previous topic :: View next topic  
HeligaberitxJoined: 26 Jun 2014
Posts:

Send private message
Reply with quote

re: Heligaberitx - Helig präst - WoD Ansökan

0
Personlig Information.
Namn: Simon
Ålder: 21
Kön: Man
Berätta lite om dig själv:
Uppväxt i Småland och bor nu i Nässjö. Pluggade teknisk inriktning på gymnasiet och har fast en anställning på ett företag som tillverkar kontorsstolar sedan två år tillbaka.
På fritiden så är min stora passion musik, kost och träning i alla former. Framförallt gymet som jag tillbringar 6-7 dagar i veckan på. Det är inte omöjligt att jag ställer upp i någon kroppsbyggnings tävling nästa år.

Karaktär Information.
Namn: Heligaberitx
Klass: Präst
Main-spec: Discipline
Har du ett off-specc och hur väl kan du spela det: Jag har spelat holy för skojs skull men det har aldrig varit bättre än discipline i dem tiersen som jag har raidat aktivt.
Server: Frostmane
Armory länk: http://eu.battle.net/wow/en/character/frostmane/Heligaberitx/simple
Visa logs, ex "World of Logs": Då jag inte raidat på väldigt länge så kan jag inte hitta några logs, Jag skulle gärna vilja få tag i logsen sen jag spelade i FML under ToT men dem verkar vara borttagna.
Berätta om din roll i raids, samt förklara din rotation:
Jag har dem senaste två expansionerna spelat healer och älskar det.
Fighterna varierar sig mer jämfört med dps och man får ofta fixa till andras misstag vilket visar om man gör ett bra jobb eller inte.
Som präst har man många abilitys som kan förhindra wipes så som Grips, Voidshifts och fears. Att man även kan spela väldigt offensivt vilket gör klassen väldigt bred och man får möjlighet att göra stor skillnad i raidsen.

Är du ursprungsägaren av kontot?
Om inte, vart fick du tag på det?
Ja, enbart jag har ägt och spelat på kontot sen jag började i mitten av tbc.


Speltid och aktivitet.
Hur mycket spelar du varje dag? Hur du något planerat inom snar framtid vilket kan påverka din aktivitet? Förklara hur din situation ser ut.
Jag spelar i princip varje dag fast att jag inte raidar för tillfället. På helgerna blir det väldigt mycket då de flesta av mina av mina kompisar också tycker det är jävligt kul med dataspel.
Jag har 150 dagar played på prästen och runt 300 dagar sammanlagt på mina andra karaktärer.
För tillfället så har jag inga planer utan njuter av all ledig tid och att inte ha några krav utöver arbetstid med mitt nuvarande jobb.
Jag söker dock till brandman två gånger per år men det är svårt att komma in med min ålder och så kort arbetserfarenhet. Förhoppningsvis blir jag antagen om något år.


Dator och uppkoppling.
CPU: Intel core i5 3570k
RAM: 8GB
Grafikkort: XFX Radeon HD7970
Internet: 30mbit upp / 10mbit ner
Skärmupplösning och FPS i 25 man raids: 1920x1080, Inte raidat på länge men har aldrig haft några problem innan.


UI screenshot + Keybindings.
Bild på din user interface. Använder du mycket keybindings?
http://i.imgur.com/LaWa0KE.jpg
Bindar allt och helst lite till.


Berätta om tidigare raid erfarenheter under tiden då det contentet var aktuellt.
Jag har alltid varit med och clearat content snabbt när jag raidat. När jag inte haft någon guild har jag alltid clearat endgame content i pugs eller blivit förfrågad att köra några raids med kompisar som inte har haft lika mycket progress i sina guilder.
TBC som rogue
Black temple 8/9
Hyjal 5/5
SSC 5/6
TK 3/4
Wotlk som mage, paladin tank (Icecrown Citadel)
Clearade allt content förutom LK HC och Anub'arak 25HC.
Cataclysm som discipline präst
Dragonsoul 8/8HC, Detta clerades med en pug som vi körde med hälften gamla raiders och hälften randoms.
MOP som discipline präst
Jag har clearat allt på HC förutom dom sista sju bossarna i Siege of Orgrimmar då jag inte har raidat något sen FML disbandade.
Grand empress Shek'zeer och Sha of Fear HC clerades med nästa tier's gear.

Vilka guilder har du spelat i och vilken roll har du haft?
TBC - Ragnaros
Imperium - En casual guild som jag och några kompisar spelade i då jag var rätt clueless på hur spelet fungerade.
Wotlk - Ragnaros/Deathwing/Shattered hand
Morality - Kompisarna från Imperium startade upp denna helsvenska guilden som jag clearade första tieret med. Gick med i MMM när Ulduar var släppt och progressade med dem tills 4/5 i ToC HC var clearat. Morality startades upp i ICC igen och vi clearade allt utan LK HC.
MOP - Frostmane
Solace - Började expansionen med denna guilden och vi tog hela MSV HC och halva HOF HC innan vi disbanda. Jag ville fortfarande raida och gick med i Immersions 10mana grupp och clearade de första bossarna i TOT HC innan jag blev tillfrågad att gå med i FML. Jag clearade allt som gick med FML.


Varför vill du joina oss?
Jag vill gärna raida på en hög nivå igen. Att spela för 'skojs' skull i en casual guild 2-3 gånger i veckan med dålig progress är inget jag tycker är kul eller värt att lägga tid på. Jag tycker att progress är kul och ska det göras så ska det vara ordentligt och helhjärtat. Att ni även är svenska är ett stort plus då det lätt blir mer socialt utöver raidandet.
Jag gillar att göra allt möjligt in-game utöver raidandet och att vara fler att köra med blir bara roligare.


Hur är din inställning till progression och farm raids?
Jag tycker att progress är vad hela raidandet handlar om, jag har inga problem att sitta flera nätter i rad på samma boss. Jag har i prinip alltid hållit hundraprocentig attendance när jag raidat. Det har ju självklart hänt att jag inte kunnat men då har varit väldigt speciella tillfällen. Som healer är jag van att passa all loot för att få bättre progress och det har jag inga problem med utan tar det som en självklarhet.


Kan du prioritera WoW under progress?
Absolut, Att raida är en av höjdpunkterna på min fritid. När jag lägger så mycket tid på att göra något så vill jag gärna göra så bra ifrån mig som möjligt.


Varför lämnar du din nuvarande guild?
Några personer i FML ville köra mer hardcore och några tappade motivationen. Istället för att lägga tid på att hitta nya och framförallt bra spelare så valde vi att disbanda. Jag har bara spelat väldigt socialt sen SoO släpptes.


Applyar du till någon mer guild? Vilken/vilka?
Nej, ni är den enda svenska guilden på Frostmane som håller den nivån som jag är intresserad av att spela på och som jag själv tycker att jag ligger på.


Vad kan du erbjuda GoodGame?
Här är din chans att blåsa iväg oss med en wave of awesomeness.

Jag är väldigt aktiv och man kan lita på att jag alltid kommer i tid med allting redo för att kötta. Jag har raidat väldigt mycket sen jag började spela för 6 år sedan och har sett all content som släppts. Jag gillar att få nya utmaningar och försöker hela tiden förbättra allting som är möjligt. Det kan vara allt från att t.ex. köra Disc-dps för att klara hårda timers, till att soloheala det mesta för att snabbt kunna cleara farm content och geara fler karaktärer.

Känner du någon i GoodGame?
Jag raidade med Canti och Maajty i FML innan vi disbandade, Det finns säkert någon mer som jag har missat.


Rita din favorit World of Warcraft boss i paint och förklara vad som gjorde fighten så bra.
Det behöver inte vara snyggt, allt handlar om känsla. Att hoppa över denna delen i din ansökan kan tolkas som bedrägeri. Ladda upp din bild på valfri sida.
En fight med otroligt mycket rörelse och variation vid varje try. http://i.imgur.com/xvqqnFG.png


Någonting du vill tillägga?
Jag vet att jag har varken aktiva logs eller gear för att styrka hur jag spelar eller presterar. Men förhoppningsviss har ni överseende detta då jag tycker att jag har raidat väldigt mycket förr och när jag har gjort det så har det alltid varit seriöst.
Mitt nuvarande gear ser otroligt konstigt ut och det är för att jag fokuserat på achievements sen FML disbandade. Jag har kört allt från challenge modes som shadow, Proving grounds och Brawlers guild.


Hur kontaktar vi dig utanför WoW? (Email/Skype/Battletag etc)
Jag är alltid online någon gång per dag så ni lär få tag i mig på.
B-tag: Tinalo#2775
Skype: Simonalfredsson123

Om ni har några frågor så är det bara att höra av er Happy

Guest Post Rules are In Effect for this Post
Quiray
Quiraysson
Officer

user avatar

Joined: 26 Aug 2013
Posts: 83

Send private message
Reply with quote

re: Heligaberitx - Helig präst - WoD Ansökan

0
Hej Varför gemmar & reforgar du haste? Svar kommer söndag vid 23 tiden.
Scrubdk
RaiderJoined: 27 Dec 2010
Posts: 15

Send private message
Reply with quote

re: Heligaberitx - Helig präst - WoD Ansökan

0
Har personligen fått ett gott intryck utav den här killen genom Grimzie, och att han spelade en kort stund i Offspring.. Minns inte helt hur det blev, men tror du saknade gear och fick vara backup ett tag? Hur som helst så fick jag ett bra intryck.
HeligaberitxJoined: 26 Jun 2014
Posts:

Send private message
Reply with quote

re: Heligaberitx - Helig präst - WoD Ansökan

0
Hej

Varför gemmar & reforgar du haste?

Svar kommer söndag vid 23 tiden.

Hej!
Som jag skrev under "Någonting du vill tillägga?" så har jag kört mycket achievements på sistone, mest som shadow. Då jag aldrig behövde köra shadow i FML så plockade jag inte på mig något gear. Därav har healing gearet och delar med många sockets fått stå för att nå upp till haste cap på Vampiric touch.

Självklart så har jag allt propert gemmat, reforgat och enchantat när jag raidar.


Ja det stämmer scrub, Jag miggade över till silvermoon men allting rann ut i sanden. Dem hade redan aktiva healers och jag ville inte raida kanske en till två gånger i veckan när SoO var rätt så nytt.

Guest Post Rules are In Effect for this Post
Zephs
Zephs86
OfficerJoined: 05 Aug 2013
Posts: 204

Send private message
Reply with quote

re: Heligaberitx - Helig präst - WoD Ansökan

0
Heligaberitx wrote:
har jag kört mycket achievements på sistone, mest som shadow. Då jag aldrig behövde köra shadow i FML så plockade jag inte på mig något gear. Därav har healing gearet och delar med många sockets fått stå för att nå upp till haste cap på Vampiric touch.

Självklart så har jag allt propert gemmat, reforgat och enchantat när jag raidar.


Körde du inte haste gems under ToT med som disc i FML?


_________________
HeligaberitxJoined: 26 Jun 2014
Posts:

Send private message
Reply with quote

re: Heligaberitx - Helig präst - WoD Ansökan

0
Körde du inte haste gems under ToT med som disc i FML?

Ja det stämmer till viss del, men när vi progressade körde jag fullständigt med crit. När vi hade allting på farm och clearade ToT på två raids så testade jag full haste build med så lite spirit som möjligt. Det var så pass kul att jag körde det resten av farm månaderna då det var betydligt roligare än crit och inte gjorde någon märkbar skillnad då bossarna var på farm.

Guest Post Rules are In Effect for this Post
Stomack
Guild Master

user avatar

Joined: 27 Aug 2013
Posts: 14

Send private message
Reply with quote

re: Heligaberitx - Helig präst - WoD Ansökan

0
Hej Berit. Kan inte erbjuda dig en spot i dagsläget, men om du inte har bråttom att hitta en guild kanske vi kan fortsätta denna diskussion i september?
Posts from:   
Post new topic   Reply to topic    GoodGame Forum Index -> Rekrytering All times are GMT - 5 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum