Post new topic   Reply to topic    GoodGame Forum Index -> Rekrytering
View previous topic :: View next topic  
Dreamlessx
TrialJoined: 10 Aug 2010
Posts: 2

Send private message
Reply with quote

re: [ACCEPTED] Mage applikation

0
Personlig Information
Ålder: 22
Namn: Markus
Övrig info
Jag bor i nyköping och påbörjar min andra säsong som trädgårdsarbetare på en kyrkogård! (Jobbar där från början av april fram till november). Under vintern så är jag just nu iallafall arbetlös under de månaderna. Har varit en elit satsande fotbolls spelare och spelat i många år tills mitt knä pajjade! Interesserna är just fotboll/sport, ut och resa till och från spela olika spel och jobbet som jag har!


Karaktär Information
Namn: Ðreamless
Klass: Mage
Spec: Fire & Arcane som OS just nu. Har även testat på Frost men de ligger så långt ifrån dps mässigt så har lämnat det. Kan spela alla specs utan problem.
Server: Just nu befinner jag mig på Tarren Mill (Horde)
Armory Link: http://eu.battle.net/wow/en/character/tarren-mill/%C3%90reamless/simple
Logs + Parses: http://worldoflogs.com/guilds/322961/rankings/players/ - (Kunde hamnat som world first på Nourshen också om jag loggade själv). Hade Thok rank1.
http://raidbots.com/epeenbot/eu/tarren%20mill/%C3%B0reamless/

Min roll under ett raid
Jag har ju varit Raid Leader nu under några år förutom korta tiden i "Kill loot repeat". Min roll har ju mest bestått utav att leda andra samt hitta på taktiker som fungerat för vår grupp. Jag försöker alltid maxxa dps samtdigt som jag täcker upp för andras misstag samt berättar hur de ska förbättra sig + hur vi kan förbättra oss som grupp.
Jag ser mig själv som en stabil spelare som både kan hålla en hög siffra samtidigt som jag ser till att jag fortfarande håller mig vid liv och inte är allför offensiv. En bra lagspelare som lär sig väldigt snabbt och är flexibel. Gör väldigt sällan några misstag som går ut över mig själv eller raiden!

Min rotation från start tills bossen ligger ner
Börjar med att slänga iväg en evocation för att få invocation (15% mer SP) ca 7 sekunder innan pull> Mirror images slänger jag iväg 5 sek innan pull följt av prepot vid 4 sekunder kvar och direkt efter det laddar jag upp en pyroblast + Living bomb i samma GCD.
Därifrån börjar jag kasta fireball följt av EV inferno blast om jag får en "heating up" proc. Sitter jag med en bra ignite samt mina trinkets uppe & en heating up proc + Pyroblast proc så drar jag mitt alter time macro. Det macrot består utan berserking, engineering hands och presence of mind (för en extra pyroblast). När jag är ute ur alter time fortsätter jag instant kasta mina pyroblast proccs samtidigt som jag försöker tima den sista med min trinket (black blood) för att få ut max intellect för min combustion!
När cds inte är uppe fortsätter jag bara att hålla uppe living bomb samt kasta fireball. Inferno blast slänger jag iväg för att få en pyroblast. Jag sitter alltid på en heating up proc+pyroblast proc INNAN jag slänger iväg min pyroblast = Större chans för en till pyroblast direkt efter. Håller även upp min invocation buff hela tiden.
Sen beror det väl på boss men sparar mina cds tills BL är uppe och väntar på eventuella trinket procs + potion.

Ägare av kontot
Har spelat sen vanilla och kontot är fortfarande mitt!

Aktivitet
Det beror helt på om jag jobbar eller inte. Brukar sätta mig framför datorn så fort jag kommer hem från jobbet dvs från ca 16, och spelat till en 23-24 kanske (alla dagar i veckan förutom fre+lör eventuellt). Helgerna brukar gå till att göra något annat, men beror som sagt på här med, under vintern sitter jag ju mest inne då med.
Framtida planer är väl min semester på 2-3 veckor, men den hade jag tänkt o lägga relativt snart. Beror dels på om jag blir acceptad här och om jag får höra om några ändringar i wow som kan vara bra att ta del av. (ska resa på semestern)
Men jag håller alltid 100% aktivitet och har alltid gjort både farm och progress i alla olika guilds!

Screenshot: http://i.imgur.com/tqxz6dy.jpg
(detta screenshot visar inte WA boss mekaniker)
Har allt keybindat. Har 2 action bars hidden längst ner på mitt UI, nere i mitten.

Dator och uppkoppling
Kommer hem en ny dator som jag beställt troligen nästa vecka så jag utgår ifrån den istället för denna.

Grafikkort: Gainward GeForce GTX 770 2GB PhysX CUDA
Ram: 16GB 1600MHz
CPU: GeForce GTX 770, 1536 cores, 28nm
Skärmupplösning: 1920x1020
Internet: Telia - http://www.speedtest.net/my-result/3589868580


Raid erfarenheter

Vanilla: MC,BWL,Onyxia,AQ20,AQ40,Upp till Heigan (6 bossar totalt) Naxxramas

TBC: Kara,Gruul,SSC,MH,Magtheridon,BT,3/4 TK. Tog en paus när sunwell släpptes då guilden miggade till annan server.

WOTLK: Naxxramas 10&25,ToC 10&25 HC,Ulduar 25HC,OS3D,ICC 11/12 HC 10man.

Cataclysm: Bwd/tot4w/BoT 3/13 HC (spelade knappt här),Firelands 6/7 (fick ner raggy efter att ha progressat på han i 2månader), 8/8 HC.

MoP: MSV/HoF/Terrace: 10/16 HC 10man, ToT 13/13 HC 10man, SoO 14/14 HC både 10man % 25man.


Tidigare guilder
Listen lär bli väldigt lång om jag skulle sträcka mig tillbaka från början men kan nämna några nämnvärda!
I Vanilla var jag med i Lights Out (som befann sig på Frostmane också under cata) under hela expansionen. Guilden splittrades dock i början av TBC för att plocka de bästa spelarna från den 40manna gruppen. Jag hakade på där fram tills de flyttade till en annan server vid Sunwell.
Under Wotlk så har jag ingen nämnvärd guild direkt, var med i några få guilder här och där. Startade min egen guild vid ToC som 10manna. Den guilden lever fortfarande smått fram tills idag, men har ändrat guild namn samt bytt server.
Vi disbanda under SoO HC där vi valde att gå skilda vägar, jag kom in i Flat earth society men drog tillbaka min apply då jag behövde mer betänketid. (2 raiders från min guild är där nu). Hoppade istället på Kill loot repeat, vilket jag ångrar då deras atmosfär var hel kasst. Lämnade dom då jag fått medlemskap (vilket var mitt mål just då).
Började om min egna guild på nytt efter KLR och det var en tung uppförsbacke men lyckades bra fram tills nu då varken jag eller min andra officer har tid att sköta en guild själva då vi båda jobbar.

Varför vill jag gå med er?
Huvud anlednigen är för progressen samt att ni är en svensk guild. Var länge sen jag spelade med en helsvensk guild och tänkte att det kunde vara skojj att spela med en helsvensk guild igen.
Jag vill heller inte raida 7 dagar i veckan, 4 dagar passar mig perfekt. (säger dock inte att jag är emot och lägga till nån dag eller förlänga!).
Vill också spela med likvärdiga spelare, många spelare har antingen dpsen men saknar det andra vice versa. Ni är en av de mest lyckade svenska guilderna var jag sett med, vilket är stort och som gör mig intresserad. Iom att de då lär vara en väldig stabil ledning och guild i helhet.

Progess & Farm
Progress och farm är i princip detsamma för mig. Jag försöker alltid hitta vägar att prestera så bra som jag kan, spelat ingen roll om det är farm eller progress eller om tieret har varit ute i 6månader. Varje reset ser jag som en chans att öka min prestation.
Dock så, som så många andra tycker jag ju progress är roligast, det är ju därför jag raidar först o främst! Försöker alltid leta upp saker tidigt som kan vara en fördel för både mig och raiden ev andra klasser samt nackdelar med bossen/bossarna.


Prioritera raids under progress?
Jo det kan jag göra. Jobbar som sagt till ca 16 mån-fre. Skulle det verkligen behövas så har jag dagar jag kan ta ut också.

Jag söker inte till någon annan guild just nu. Och jag tror inte jag känner någon i Good Game heller!


Vad kan jag erbjuda er?
Jag kan erbjuda er en Mage med 10 års erfarenhet (varit main i princip hela min karriär) med en total speltid på båda min mages (ca 600-700 dagar). Jag har raidat alla expansioner och tiers förutom sunwell då, så jag har sett det mesta och jag förstår snabbt helheten av en fight, lär mig väldigt snabbt. Jag vet hur jag ska förbereda mig inför progress, skrev t.ex ca 40 sidor i ett block inför SoO för att läsa mekaniker + eventuella strategier 2 gånger. Och skulle något inte funka så har jag en relativt stor kunskap om alla klasser, vilka som är bra på vad vice versa.
Har också en ledarroll i bakgrunden, vill helst lägga den åt sidan men kan vara bra så man fått en hel del erfarenheter därifrån med!
Utöver detta så är jag en väldigt lugn, trevlig och bra lagkamrat. Stressar aldrig upp mig själv eller andra, kan hantera kritiska situationer bra och är väldigt flexibel.


Favorit boss: http://i.imgur.com/wdcnhy9.png
Ragnaros Cata. Tycker fighten fortfarande är riktigt bra gjord och blev aldrig trött på den trots att vi progressa på han i 2-3 månader. Det som gjorde fighten bra var antalet mekaniker och att folk var tvunga att spela felfritt och ha ögona öppna samt trycka ut bra dps och ha ett bra samarbete som lag. Den är för mig absolut den bästa designade bossen.


Btag/Email: Dreamless#2233 - Zmooass_10@hotmail.com/Markusdahl1092@hotmail.com


Något att tillägga?
Just nu så är det nog inte det, tror jag fick med de mesta jag hade velat ha sagt. Är det några frågor så är det bara att fråga på!


[/b]
Canti659
Raider

user avatar

Joined: 08 Sep 2013
Posts: 11

Send private message
Reply with quote

re: [ACCEPTED] Mage applikation

0
Serla bra ut dette.
Stomack
Guild Master

user avatar

Joined: 27 Aug 2013
Posts: 14

Send private message
Reply with quote

re: [ACCEPTED] Mage applikation

0
Har tittat och läst, svar kommer troligtvis efter våran raid på söndag kväll.
Stomack
Guild Master

user avatar

Joined: 27 Aug 2013
Posts: 14

Send private message
Reply with quote

re: [ACCEPTED] Mage applikation

0
Vi tar och testar detta, välkommen till Frostmane. Whispra nån när du är över.
Zephs
Zephs86
OfficerJoined: 05 Aug 2013
Posts: 204

Send private message
Reply with quote

re: [ACCEPTED] Mage applikation

0
Välkommen!


_________________
Posts from:   
Post new topic   Reply to topic    GoodGame Forum Index -> Rekrytering All times are GMT - 5 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum